TimeOut 24 timer

For mange kan det være svært at finde tid og overskud til at reflektere over større spørgsmål i hverdagen. Giv derfor dig selv en ”TimeOut” til fordybelse, eftertænksomhed og inspiration til at øge din livs- og arbejdsglæde og nå dine mål. 

 

For at skabe rum til fordybelse bruger vi naturen som inspiration. Undersøgelser og forskning indenfor læring og udvikling viser, at leg og kreativ udfoldelse for de fleste mennesker er den bedste måde at lære på, og at naturen er et optimalt udviklingssted.

 

Kurset foregår derfor i skøn natur og i enkle rammer, hvor nærvær, kreativitet og egen refleksion er i fokus.

 

I vil være 2 kursister med hver jeres ”egen” coach. En del af døgnet vil vi arbejde med små oplæg, opgaver og meditationer i fællesskab. Derudover vil der være individuel coaching med egen coach.

 

"Jeg deltog i Kurset Timeout, 24 timer og det blev et fantastisk døgn. Annette ved, hvornår hun kan udfordre, og hvornår man har brug for et helle. Der lægges vægt på praktisk øvelser suppleret med teori og det hele i en positiv ånd. hvor man ikke kan gøre noget forkert. Instruktioner gives trygt og behageligt og med masser af plads til den enkelte. Hun evner desuden at bruge coaching på en helt igennem naturlig og "ikke-metodisk" måde – ikke mindst ved hjælp af øvelser med den islandske hest, som metafor for ledere og/eller kollegaér. Dorte havde focus på de bløde værdier og Mindfulness – det at være mere nærværende og tilstede i nuet samt at kunne få tanker til at "flyde igennem" uden at de "sætter sig”. Jeg kom retur med fornyet energi og gåpåmod og ikke mindst en masse inspiration og lysten til at dele oplevelserne med andre".

Rikke Hadbjerg, Forretningsudvikling, Tryg Forsikring, Ballerup

 

"Om tyve år vil du være mere skuffet over de ting, som du ikke gjorde end over dem, som du gjorde. Så let ankeret og forlad den sikre havn. Fang vinden i dit sejl og udforsk, drøm og opdag."

Mark Twain

 
 
AMS coaching og teams     |     Ladingvej 31, Skivholme     |     8464 Galten     |         mobil 21 29 86 85     |     kontakt@ams-coaching.dk