Gram Slot metoden – kom vi GØR det….

Autentisk involverende ledelse 

Førende tænkere inden for ledelse har sagt det længe: Fremtidens leder skal tale og agere med hjerte og hjerne i forening, hvis han eller hun vil høres, have gennemslagskraft og skabe gode resultater. Vi ved inderst inde, at det er sandt, men hvordan gør vi det i praksis? Sanne og Svend Brodersen ”gør det”. Kom og bliv klogere på deres metode, lær hvad de konkret gør og få værktøjer og træning til din egen autentiske lederstil og forstærk din evne til at ”turde” og sætte handling bag dine ord.

På kurset tager instruktørerne lederen med på en rejse ind i sig selv, så han eller hun bliver bevidst om egne værdier, styrker og indsats-områder, øger sin selvindsigt og fra dette udgangspunkt lærer at definere og udvikle sig som leder.

Der er fokus på viden, metoder og værktøjer som den moderne leder skal beherske for at fremstå autentisk, fornyende, involverende og med stor gennemslagskraft.

Kurset afholdes som et 2 dages internatkursus på Gram Slot og afvikles i samspil med naturen. Forskning og erfaring har lært os, at natur og samvær med dyr under træning og leg bidrager til at øge og forankre læring og adfærd. Arbejde med heste fra jorden vil derfor være en valgfri del af kurset.

Målgruppe:

Alle ledere, der ønsker en "vitaminindsprøjtning" og øget energi og motivation. På kurset er tid og rum til refleksion over det gode liv/arbejdsliv og til at arbejde og træne den enkeltes deltagers egen lederadfærd. Deltagelse af mindre ledergrupper er også ideelt, idet hver enkelt leder får trænet egen lederadfærd og der er samtidig tid og rum til drøftelse af virksomhedens mål og fremtidsplaner - herunder evt. samarbejdet og samspillet i ledergruppen. 

Udbytte:

En mere modig, bevidst, autentisk, involverende og langtidsholdbar leder, der skaber gode resultater i samspil med resten af organisationen og som har arbejdet med sit mod og sin evne til at eksekvere.

Næste kursus datoer:

28. september kl. 9.00 til den 29. september kl. 17.00 eller 

11. oktober kl. 9.00 til den 12. oktober kl. 17.00

 

Sted:     Gram Slot, Slotsvej 54, 6510 Gram                  

Pris:      Kr. 6.600 ekskl. moms inkl. overnatning og forplejning.

Folder:  Klik her for at downloade folder om kurset. 

Tilmelding: Kan foretages via mail til kontakt@ams-coaching.dk eller på tlf. 21 29 86 85

For yderligere information kontakt Annette via mail til kontakt@ams-coaching.dk eller på tlf. 21 29 86 85

 

 Super inspirerende og livsgivende kursus. Godt sammenspil mellem teori og praktisk. Fantastisk at høre Gram Slot´s (Sanne og Svends) historie, og drage paralleller til teorien. Dejligt med tid til tanker og hvad gør vi så……Kom vi gør det :-). Arbejdet med hestene var overraskende (for mig) meget givende. Annette – dejlig jordnær underviser og top professionel – mærker viljen og vejen. Super godt – tak. 

Leder Lene Fox, Supervision 

 

 
 
AMS coaching og teams     |     Ladingvej 31, Skivholme     |     8464 Galten     |         mobil 21 29 86 85     |     kontakt@ams-coaching.dk