GRAM SLOT metoden - Kom vi GØR det.....

Autentisk involverende ledelse 

En af finanskrisetidens successer er Gram Slot virksomheden – der består af et økologisk landbrug på 1350 ha dyrket landbrugsjord og 350 malkekvæg, et levende slot som primært skaber liv med messer, markeder, møder, koncerter og konferencer. En virksomhed der i dag beskæftiger 50 fastansatte og som har haft en vækst på 20 – 30% om året med en positiv bundlinje og været udnævnt som Gazelle virksomhed 5 gang i træk på grund af den høje vækst og positive bundlinje. 
 
I foråret 2015 hørte Annette for første gang om Gram Slot og ejerne Sanne og Svend Brodersen. Efterfølgende har Annette haft møder med Sanne og Svend og deres ansatte, deltaget i foredrag og events på Slottet og afholdt kurser der. Dette har nu resulteret i et samarbejde, hvor Annette underviser og inspirerer interesserede ledere og virksomhedsindehavere i Gram Slot metoden - “vejen” til successen for Gram Slot virksomheden. AMS coaching og teams afholder i fællesskab med Gram slot et 2 dag lederkursus, hvor Sanne og Svend Brodersen er foredragsholdere og hvor Annette Mørk-Sørensen er den gennemgående instruktør og coach sammen med hendes heste. 
Bliv inspireret af Gram Slots metoden – og implementer den i dit eget liv og arbejdsliv.

Kommende kurser finder sted:

d. 1. - 2. februar 2017 

d. 28. - 29. marts 2017

Der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding/spørgsmål kan foretages via mail til kontakt@ams-coaching.dk eller på tlf. 21 29 86 85.

Læs mere her: 

 

 

Du kender måske Gram Slot - du har måske også set eller hørt om Sanne og Svend Brodersen. Nu har du muligheden for selv at møde disse engagerede og jordnære mennesker......Et kursus i særklasse

Læring og praktisk anvendelse af diverse teorier. Det at arbejde med de islandske heste og iagttage og observere gode virksomhedsledere er meget specielt og i den grad berigende. De to foredrag af slotsparret hver for sig, med to meget forskellige hovedpersoner, har givet virkelig meget inspiration til arbejdet med ildsjæle og passion. Oplevelser for krop og sjæl – Gram Slot metoden vil blive en del af mit ledelsesmæssige dna…..

Filialdirektør Søren Andersen, Danske Bank 

 
 
AMS coaching og teams     |     Ladingvej 31, Skivholme     |     8464 Galten     |         mobil 21 29 86 85     |     kontakt@ams-coaching.dk